VISKE ŽENSKE😈 IN NIŽJI TIPI😇

Erotikus Fórumok Szex Ismerkedés és Személyiségek

Empty Avatar
hétfő 3 január 2022

Kaj je tKAJ JE TISTO, ZARADI ČESAR VISOKIH ŽENSK, NE PRIVLAČIJO NIŽJI TIPI?

Vsi vemo, da pregovor, da strup je v majhnih flaškah, drži. Torej, velikost njegovega orodja nima nič opraviti z njegovo viš... - pardon, nižino.

Baje je važna tehnika, pravijo ženske. Ok, ok, hipotetično: Dvojčka z isto dolžino, tehniko, en je višji za glavo, drugi za glavo nižji. Razlika med njima pa je tudi, da je višji konzervativna 'cerkvena miš'. Drugi nižji pa je odštekan do konca, kinky, bisex, odprt za vse, kar ženska domišlija lahko sproducira. dovolj lahek, da se ji usede na ramena, in potisne njeno glavo med noge, in hkrati dovolj vzdržljiv, da je pod njo z glavo med njenimi nogami... itd.

Sam imam 170cm in 56kg, in se me višje in/ali težje ženske izogibajo kot, da... (nimam besede). Sem že bil v dosti vezah, in nevezah, ko je bila ona višja, ampak to je 1/10 vseh s katerimi sem bil. Max je imela 175cm.Da bi bil s kakšno 185cm ali višjo, lahko samo sanjam.

Zdaj pa vas, ženske, vprašam, zakaj nižji ne?

Empty Avatar

V postelji se vse 'pogliha'

Empty Avatar

Mam 172, pa ja so "velikani" moja sibka tocka... Ampak ni pa merilo, da bom bla pa samo s takimi moskimi ki so moja sibka tocka... Bla sm tudi z manjsimi od sebe in ali lih na isti visini 🤷‍♀️ zdej k sm tok stara mi more itak noge spodnest, da se sploh spravim kar kol probavat... Se prav sama energija njega 🙂