Empty Avatar
vasárnap 5 december 2021

Zbudiva se vsa zaležana na sedežni. Pripraviva si zajtrk in se med tem skozi venomer rajcava z dotiki, pogledi besedami. Ura je že dvanajst ko se gola valjava na blazini ob bazenu. Sonce je točno nad nama tako da naju greje. Božava se in ljubkujeva in se spet kaj kmalu združiva. Nato ugotoviva, da na ma tako muckanje in cartanje kar obema paše. Ko zopet pogledava na uro ugotoviva, da je skoraj že šest in da sva celo popoldne preležala. Preseliva se v kuhinjo in začne pripravljati večerjo. Ob tem se igrava dotikava in se z hrano rajcava.V bistvu z pripravo sploh še ne končava ko ugotoviva, da sva med samo pripravo že skoraj vso hrano pojedla. Obriševa se in se preseliva v spalnico, Takrat iz predala vzameš vibrator in mi ga podaš, ter rečeš danes želim da me ti z njim obdelaš. Primem ga ti se med tem uležeš na hrbet in se vsa raztegneš, da ima pogled na celo telo. Šele sedaj opazim, da je to za 45 letnico lepo ohranjeno, čvrsto, skladno vse na svojem mestu, kot mora bit. Počasi drsim z njim ti po stegnu in z roko med tem ti dražim bradavičko. Z jezikom ti navlažim muco in nežno pritisnem nato mesto vibrator. Očitem zadetek, telo se rahlo usloči. Drsim nižje in nato v manjših krogih telo se odzove. Poljubljam ti stegnio in z vinratorjem zdrsnem v muco, očitno je da je na ta trenutek čakala kar dolgo saj v dveh sunkih doživiš močan orgazem. Ko se umiriš ležim poleg tebe in takrat ga pobožaš ter začneš nežno obdelovat, takoj mi postane trd kot kamen kar opaziš, zato daš glavico v usta.

Gibi vse bolj hitri povzročijo eksplozijo in tako tudi jaz dobim svoj del. Kar tako prepotena zaspiva.

Zbudiva se zgodakar dobro naspana. Spet zajtr, vendar je ta z neprijetnim občutkom, nekako se bliža popoldan, ko se bo treba poslovit. To veva oba zato pohitiva in z telovadbo kar hitro končava oba. Greva pod tuš in se dava v trnirke. Kdaj greš me nato vprašaš. Nevem Nekako sem planiral zgodaj popoldan, saj veš jutri je ponedeljek, vem odvrneš..Nato ji pomagam prestavit korito in pospravit orodje v lopo. No nekaj koristnega pa sem tudi nardil. Usedeva se za mizo in grižljaj za grižljajem pojeva meso , ki je še ostalo od prejšnjega dne. Bom kar šel reče in spakiram stvari. Nič ne odvrneš me poljubiš in s poledam dašvedet dfaje bilo lepo, skoraj prelepo da bi trajalo. Usedm se v avto in zapustim garažo, na cesti se zavem, da bom kmalu doma in da bo to treba tako ali drugače končat čeprav je božansko.

Doma vse po starem, utrujen zaspim. Miša razumevajoča samo reče si zbit je bilo naporno prav odpočij se.

Tako zaspim, zjutraj poljub in roglič in že odhitim v pisarno. Ob dveh je sestanek, direktor naznani da je udeležba potrebna in da bo potem nas poslovni partner povabil na pozno kosilo. Pet minut pred sestankom že vsi nestrpno pričakujemo stranke. Nato skoz vrata eden po eden in zadnja noben drug kot Lisa. Se uradno predstavi in usede na koncu dolge mize. - SE NADALJUJE