Empty Avatar
hétfő 15 november 2021

Konec avgusta se bliža in poletje se bo poslovilo.

Napovedan je vroč vikend, zato se z boljšo polovico odločiva za obisk morja.

Zgodaj zjutraj že prispeva na kraj parkiranja in hop še zadnje prosto mesto.

Spustiva se do težko dostopne in posledično temu redko uporabljene plaže. Divja nudo plaže, z par osamljenimi prostorčki tako prostora za dve večji brisači ponavadi. Na ta del plaže hodijo povečini pari da se v miru tu pa tam lahko prepustijo kakim nežnostim.

Razpakirava, se slečeva in greva v vodo. Toplo morje in odplavava od obale...

Na plaži opazujeva tu pa tam redke kopalce. Med njimi par lepih teles vsa gola...Naenkrat se ti približam in po nekaj trenutkih si izmenja poljub. Odplavava nazaj, še daleč od obale kjer se ne da točno videt kaj kdo dela in kje točno roke ima se ti približam. Ne me potopit mi odvrneš, jaz pa ne sam lubčkal bi se odvrnem, pa spet odvrneš veš v vodi se ne da oziroma težko..

Objameš me z nogami in ga primeš v roke. Pod vodo mal podrkaš in že je trd. Naslonim se ti na muco in ga drgnem tudi tebi paše vidim ti na obrazu. Še malo drgnjenja in cup zdrsne noter tja na toplo. Potem pa zanihava in uživam, skoraj ga vzamem ven vendar ga ne. Preveč bi voda sprala mesto in bilo bi boleče ga spet noter dat.

#komentarji zaželjeni#

Tako nihava in kmalu pride do explozije v tebe. Še malo uživava tako, da ga vzamem ven, hlade voda me kar malo strese na tistem mestu. Odpraviva se ven,še par zamahov imava pred sabo ko opaziva nedaleč stran od naju starejši par v akciji.

Popolnoma nič zadržana ga mu ga fafa. Moškemu se vidi, da uživa v predstavi, ki nama jo uprizarjata. Mal se nasmehneva drug drugemu postojiva tam in se odpraviva na najin prostor. Kmalu zatem se on odpravi v vodo očitno sprat spermo s telesa. Nje nikjer. Nakar omenim, da je ona verjetno vso vsebino kar pojedla.

Čez čas greva spet v vodo in go greva ven jo on masira.Ona na trebuhu on na njej in ji masira ramena. Omeniš mi "tud jaz imam olje" in mi ga podaš.

Na udobni blazini te zajaham nanesem olje in ti masiram rane. Nato počasi preidem na spodnji del na stegna ter na ritko. Sedaj te začnem rajcat, odzivaš se in migaš z ritko. Popolnoma te odnese in se ne sekiraš če je še kje kdo v bližini. In jaz nadaljujem tebe zvija nato pogledam in ju opazim kako naju opazujeta in kako mu ga ona drka v vodi. Stojita tam voda jima sega do gležnjev, vse se vidi ona mu ga zdaj kar konkretno drka tako se opazujemo mi trije. Nato odplavata.

Strese te močan orgazem. Nato leživa . Grem v vodo in ko grem nazaj pogledam spet proti njima. Sedaj ji on na polno drka in masira muco . Ona leži na hrbtu in uživa.

Naslikam si scenarij, da je to njuna igra zapeljevanja. Sanjam, da mi on nakaže, da se jima pridruživa v vodi. In res tudi midva greva zaplavat čisto blizu si stojimo in obe nama jih drkati.

Italijana sta iz Trsta. Dogovorimo se, da se še kak dan dobimo na plaži. In res dogovorimo se za naslednji vikend. Omenita da sta iz bližine in da bi lahko prespala pri njiju in bi se kopali še v nedeljo. Ok sprejmeva povabilo. Naslednja sobota poteka kot prejšnič, malo rajcanja ,igranja na plaži potem pa pot k njima. Vmes se vstavimo na večerji kjer si izmenjujemo malo sumničave poglede.

Prideva do njiju, spijemo pijačo in rečeva da imava s seboj bolj malo stvari le nujno v rukzaku in vprašava kje se lahko razkomotiva. Odvrne ona, da saj goli smo se že videli in da ni potrebe, da bi bili drug pred drugim zadržani. Povabita naju v spalnico kjer je res ogromna postelja ter rečeta prostora je za 4 . Mal se pogledava potem pa rečeva ok,

Prav na sredi bojo ženski midva pa vsak na eni stani nakar se še on poheca "se ne bi še midva mal zamenjala." Bolj v šali to izreče in vsi nekako to preslišimo. Ko se odpravimo spat bližina njiju naju vznemirja.

Počasi gladiva drug drugega. Enako onadva nakar se ona odgrne se spravi v njegovo mednožje in mu ga začne fafati. Midva nadaljujeva z božanjem drug drugega vsepovsod. Potem pa ona se kar naenkrat preseli in začne lubčat mojo. Ti se prepustiš roke so zdaj že vsepovsod. Kar trese te ker imaš na sebi šest rok.

Tako me rajca da začnem jaz gladit njo. On pa tebe obdeluje z jezikom. Zdaj ga Sabina fafa še meni. Spravim se na Sabino in jo napičim in začnem prav nežno seksat, naenkrat pogledam proti tebi in on ga ima že v tebi uživaš.

Nato končava in kar tako zaspimo. Zbudi me roka Sabine na vojaku. Ko sem že čisto trd poiščem tebe da te napičim. Poližem ti jo in grem vate napol v snu ti pride se kar čudim.

Sedaj se tudi on že spravlja na Sabino in kočata.

Pozajtrkujemo si izmenjamo is telefonske številke in se poslovimo z načrtom, da to še kdaj ponovimo. Tega para verjetno ne bova več srečala, saj sva po pomoti namreč pobrisala njuno številko...